footer_svg_logo

FABRIKA E PRODHIMIT TË MOBILJEVE

Rreth nesh

Cilësia e punës, kualiteti si dhe produkti final është imazhi që e përcjellë Kompania Genkor në tregun e mobileve. Ne jemi këtu për të ju mundësuar të gjithëve, si në shtëpi ashtu edhe në zyre, të gjejnë kënaqësinë dhe përmbushjen e të gjitha nevojave brenda stilit të tyre të jetës. Kjo arrihet me kombinimin dhe respektimin e kërkesës së klientit, kreativitetin tonë, cilësisë së prodhimit dhe përkushtimit të pafund të punëtorëve.

Qëllimi ynë është të ofrojmë produkte të përshtatshme me cilësi të lartë dhe çmime konkurruese në treg. Prioritetet kryesore të Kompanisë Genkor janë: respektimi i klientit, ngritja profesionale e punëtorëve, cilësia, kualiteti, modernizimi, marrëdhëniet e mira pune, etj.

jeta në fabrikë

PROCESI

Procesi i veprimeve që merren për të arritur deri te produkti i dëshiruar, dhe pastaj vijon vizita kontrolluese për të sigurar kënaqësinë maksimale të produkteve tona.

 • Matja

 • Dizajnimi

 • Ofertimi

 • Prodhimi

 • Montimi

fjalë të mira. njerëz të mirë.

 • "Në Genkor gjeta shumë profesionist dhe vullnet për bashkëpunim. Produktet janë me stil dhe të cilësise shumë të lartë.. Çdo detaj që e kam paramenduar, është realizuar në përpikëri."

  Dukagjin Behxheti DB.A Architects
 • “Konsideroj se secila kompani e suksesshme është refleksion i vizionit në radhë të parë, por edhe punës vetëmohuese dhe sinqeritetin e pronarit të saj”

  Arianit Loxha AB Group L.L.C.
 • “Ata që punojnë dicka që nuk dinë, dhe ata që përtojnë”

  Xhelal Llonçari UP / FNA

Produktet e ndërtuara nga Genkor

Klientët tonë

GENKOR ËSHTË ANËTAR I TONING GROUP

Na kontaktoni

Nuk jemi aktiv tani. Por mund të na dërgoni një email dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.

Not readable? Change text. captcha txt